Anton Hagman

När Anton Hagman var 12 år Youtube-debuterade han med samma låt som en av inspirationskällorna Justin Bieber gjorde – med ”With You” av Chris Brown.
Idag har Antons Youtube-konto över 40 000 följare och just den videon över en halv miljon visningar. Även antalet lyssnare på Spotify ligger på en kvarts miljon.

Som 15-åring kontaktades Anton av en talangscout som jobbade för ett skivbolag, dit han blev signad 2014. Tillsammans med en annan kille bildade han duon JA.
Duon ställde upp i X-Factor i England, och nådde nästan hela vägen fram till TV-sändningarna innan de juridiska kraven satte stopp.
Efter framgångsrika framträdanden i Sverige och Singapore drog dock killarna åt olika håll rent musikaliskt, vilket till slut ledde till att de gick skilda vägar.

Kort därefter kontaktades Anton av American Idol som ville att han skulle medverka, men Anton valde att tacka nej eftersom han ville gå sin egen väg. Den vägen ledde under 2016 till ett nytt samarbete med MCM Management och sedermera musik- och förlagskontrakt med både Universal Music och BMG Publishing.

Anton medverkade nu senast i årets upplaga av Melodifestivalen. Och inför hela svenska folket sjöng han sig vidare till final med låten Kiss You Goodbye, skriven av Christian Fast, Henrik Nordenback och Tim Schou.
Det blev en fantastisk start som både gav en enorm erfarenhet och ett artistiskt genombrott.
Kiss You Goodbye har på kort tid nått platina, och utöver miljontals streams så har den också blivit en av vårens mest spelade låtar på radio.

Anton Hagman har utöver popen också rocken nära hjärtat och den senare förälskelsen i Queen har föregåtts av en pappa som alltid spelade rockklassikerna hemma – ACDC, The Rolling Stones och Queen. Anton Hagman är fast inställd på att bli en lika vital scenpersonlighet som Freddie Mercury, en artist som kan hoppa mellan instrument på scen, vända ut och in på sig själv och uttrycka det som inte kan formuleras i ord.

Den nya singeln ”Somebody to Love” släpptes under maj och följs upp av debut-ep:n ”From Now On” som släpps 9 juni där Anton har varit med och skrivit alla låtar.

Under sommaren 2017 åker Anton ut på en festivalturné runt om i Sverige!

MCM MANAGEMENT AB
Bergsgatan 7
112 23 Stockholm