Anton Hagman

När Anton Hagman var 12 år Youtube-debuterade han med samma låt som en av inspirationskällorna Justin Bieber gjorde – med ”With You” av Chris Brown.
Idag har Antons Youtube-konto över 40 000 följare och just den videon över en halv miljon visningar.

Som 15-åring kontaktades Anton av en talangscout som jobbade för ett skivbolag, dit han blev signad 2014. Tillsammans med en annan kille bildade han duon JA.
Duon ställde upp i X-Factor i England, och nådde nästan hela vägen fram till TV-sändningarna innan de juridiska kraven satte stopp.
Efter framgångsrika framträdanden i Sverige och Singapore drog dock killarna åt olika håll rent musikaliskt, vilket till slut ledde till att de gick skilda vägar.

Kort därefter kontaktades Anton av American Idol som ville att han skulle medverka, men Anton valde att tacka nej eftersom han ville gå sin egen väg. Den vägen ledde under 2016 till ett nytt samarbete med MCM Management och sedermera musik- och förlagskontrakt med både Universal Music och BMG Publishing.

I februari 2017 debuterade Anton Hagman som soloartist inför över tre miljoner tittare.  Med låten ”Kiss you Goodbye” lyckades han som vinna Melodifestivals-duellen mot Eurovisionstjärnan Loreen och tog sig därmed vidare till finalen i Friends Arena.

Med sina miljontals streams passerade låten snabbt platina och blev även en av de mest spelade på radio under året. ”Kiss You Goodbye” följdes upp av sommarsläppet ”Somebody to Love” som också den spelades flitigt av radio.

Anton släppte kort därefter sin debut-EP ”From Now On” och har sedan dess släppt flertalet singlar och även lyckats etablerat sig som upphovsman.

Under 2018 har han varit aktuell både med låten ”Running in the Dark” och ”Tiotusenmetersklubben” som är Antons första låt på svenska.

MCM MANAGEMENT AB
Bergsgatan 7
112 23 Stockholm